Kienbaum
  

Apply For This Position

Opportunity:(Senior) Associate (19004)
Location:Amsterdam, the Netherlands

--------DO NOT REMOVE--------IF REMOVED EMBEDDED WILL STOP WORKING IN INTERNET EXPLORER--------

p.dfe-base

b.dfe-base

h3.dfe-base

h4.dfe-base

h5.dfe-base
h6.dfe-base

19004: (Senior) Associate Giving a Future to Individuals and Organizations (Executive Search+)

Wij geven mensen en organisaties een toekomst. Dat is onze missie. Mensen maken organisaties succesvol. Met deze overtuiging verbinden wij mensen met organisaties en bewegen wij mensen binnen organisaties en daar buiten. Door onszelf continue te blijven ontwikkelen (Learn4Life) en door samen te werken binnen onze eigen organisatie maken we onszelf beter en onze partners sterker.

 

Met 28 kantoren in 14 landen en 650 medewerkers, zijn wij een wereldwijde top 10 speler, leidend in Europa en goed gepositioneerd om overal ter wereld zowel nationaal als internationaal topkwaliteit HR Consultancy diensten te leveren waarbij in Nederland met name Executive Search, Management Diagnostics, Coaching, Governance Consulting en NewPlacement een belangrijke focus hebben. Inhoudelijke thema's rondom leiderschap die ons bezighouden zijn o.a. Digitalisering, NewWork 4.0, Diversiteit en Corporate Governance. Als organisatie zijn we zelf constant in beweging en voortdurend op zoek om zaken beter, sneller en efficiënter te doen. Digitalisering van onze processen spelen daarbij een belangrijke rol. Heb jij ideeën? We passen ze graag in!

Voor ons kantoor in Amsterdam, zijn wij momenteel op zoek naar (Senior) Associates. In deze functie fungeer je als het fundament van onze projecten en lever je een belangrijke bijdrage door het ondersteunen van ons gehele proces: vanaf business development tot en met afronding van de opdracht (en verder).

Voor de positie van (Senior) Associate is het belangrijk om flexibel te zijn, enkele jaren werkervaring te hebben in de zakelijke dienstverlening en minimaal te functioneren op WO-niveau. De (Senior) Associate zal zich in eerste instantie richten op werkzaamheden die verband houden met Executive Search maar zich vervolgens verder ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld Assessments, Leadership Development, NewWork of Digitalisering. Taken en verantwoordelijkheden zijn onder meer:

 • Volwaardig teamlid in onze Executive Search projecten. Kerntaken hiervan zijn deelnemen aan briefings van onze cliënt, in kaart brengen van de markt en vaststellen van ‘target companies’. Identificeren van potentiele kandidaten en deze beoordelen aan de hand van de functie-eisen. Eerste contact leggen met kandidaten door middel van telefonische screening, email, InMail of nieuwe technieken ons nu nog onbekend maar door jou aangedragen.
 • Bijstaan van onze Consultants bij ‘client meetings’ met als doel het verwerven van nieuwe opdrachten en het helder in kaart brengen van het functieprofiel.
 • Het (in concept) voorbereiden van verschillende documenten zoals bijvoorbeeld advertenties, presentaties, functieprofielen, opdrachtomschrijvingen, voortgangsrapportages en kandidatenrapporten.
 • Ondersteunen bij andere projecten zoals NewPlacement, Assessments, Leadership Development, Workshops en Coaching.

 Uiteraard worden de taken en verantwoordelijkheden bij goed functioneren geleidelijk uitgebreid.

Profiel van de ideale kandidaat

 • Minimaal 10 jaar werkervaring in een professionele, internationale omgeving in middel management, accountmanagement of customer service rollen. Of minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring in executive search, recruitment, talent acquisition of gelijkwaardige functie / branche.
 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding. Functionerend op WO-niveau.
 • Je bent een energiek persoon met een “can-do” mentaliteit en voelt je thuis in een internationale omgeving.
 • Je stelt hoge eisen aan jezelf en je omgeving en hebt de wil om jezelf te blijven ontwikkelen en te verbreden.
 • Je bent kritisch, nieuwsgierig, flexibel en kunt je snel aanpassen.
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en bent in staat om te multitasken.
 • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken
 • Communicatief sterk in woord en geschrift in Nederlands en Engels. Het beheersen van een derde Europese taal is een plus.
 • Woonachtig in de omgeving van Amsterdam.
 • Affiniteit met kantoorautomatisering Office en bijhouden van databases.

De functie staat open voor iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel. Wij hebben goede ervaring met herintredende vaders / moeders in deze rol. Heb je ervaring met genoemde taken en verantwoordelijkheden, dan zien we jouw onlineregistratie, incl. CV en motivatie, graag tegemoet. Wij bieden je een uitdagende, zelfstandige en brede functie in een hoogopgeleide en internationale werkomgeving met een prettige, informele en tegelijk professionele werksfeer in een modern kantoor (incl. sportschool!).

Interesse? Reageer via onze website www.kienbaum.nl op vacature ‘(Senior) Associate Giving a Future to Individuals and Organizations (Executive Search+) (19004)’. Een (online) assessment, referentie- en diplomacheck is standaard onderdeel van onze procedure.BuildDate: Tue Jun 13 2017 18:09:08 GMT+0200 (CEST)