Kienbaum
  

Apply For This Position

Opportunity:(Senior) Associate (19004)
Location:Amsterdam, the Netherlands

--------DO NOT REMOVE--------IF REMOVED EMBEDDED WILL STOP WORKING IN INTERNET EXPLORER--------

p.dfe-base

b.dfe-base

h3.dfe-base

h4.dfe-base

h5.dfe-base
h6.dfe-base

19004: (Senior) Associate – Geef Mensen en Organisaties een Toekomst!  (Executive Search+)

Wij geven mensen en organisaties een toekomst. Dat is onze missie. Mensen maken organisaties succesvol. Met deze overtuiging verbinden wij mensen met organisaties en bewegen wij mensen binnen organisaties en daar buiten.

Voor ons kantoor in Amsterdam, zijn wij op zoek naar versterking in de projecten uitvoering (voornamelijk (re)search projecten maar ook assessments, outplacement en andere HR projecten). Een belangrijke steun: vanaf business development tot en met afronding van de opdracht (en verder).

Voor de positie van (Senior) Associate is het belangrijk om flexibel te zijn, enkele jaren werkervaring te hebben in het (internationale) bedrijfsleven en te functioneren op WO-niveau. Wij staan open voor voor mensen met verschillende achtergrond en ervaringsniveau, affiniteit met HR is een belangrijk pre. Wij hebben zowel goede ervaringen met kandidaten uit de branche die overstappen om bij ons hun carrière een nieuwe boost te geven alsook herintredende (nieuwe) moeders, dus wees moedig en solliciteer!

Inhoudelijke thema's rondom leiderschap die ons bezighouden zijn o.a. Digitalisering, NewWork 4.0, Diversiteit en Corporate Governance. Als organisatie zijn we zelf constant in beweging en voortdurend op zoek om zaken beter, sneller en efficiënter te doen. Digitalisering van onze processen spelen daarbij een belangrijke rol. Heb jij ideeën? We passen ze graag in!

De (Senior) Associate zal zich in eerste instantie richten op werkzaamheden die verband houden met Executive Search maar zich vervolgens verder ontwikkelen op andere gebieden

Profiel van de ideale kandidaat

  • Minimaal enkele jaren werkervaring in een professionele, internationale omgeving in HR gerelateerde rollen, accountmanagement of customer service rollen.
  • HBO- of WO-opleiding. Functionerend op WO-niveau.
  • Je bent een energiek persoon met een “can-do” mentaliteit en voelt je thuis in een internationale omgeving.
  • Je stelt hoge eisen aan jezelf en je omgeving en hebt de wil om jezelf te blijven ontwikkelen en te verbreden.
  • Je bent kritisch, nieuwsgierig, flexibel en kunt je snel aanpassen.
  • Je kunt goed prioriteiten stellen en bent in staat om te multitasken.
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken
  • Communicatief sterk in woord en geschrift in Nederlands en Engels. Het beheersen van een derde Europese taal is een plus.
  • Woonachtig in de omgeving van Amsterdam.
  • Affiniteit met kantoorautomatisering Office en bijhouden van databases.

De functie staat open voor iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel. Wij bieden je een uitdagende, zelfstandige en brede functie in een hoogopgeleide en internationale werkomgeving met een prettige, informele en tegelijk professionele werksfeer in een modern kantoor (incl. sportschool!).

Interesse? Reageer via onze website www.kienbaum.nl op vacature ‘(Senior) Associate Geef Mensen en Organisaties een Toekomst!  (Executive Search+) (19004)’.BuildDate: Tue Jun 13 2017 18:09:08 GMT+0200 (CEST)