Kienbaum
  

Apply For This Position

Opportunity:Research Student (19006)
Location:Amsterdam, the Netherlands

--------DO NOT REMOVE--------IF REMOVED EMBEDDED WILL STOP WORKING IN INTERNET EXPLORER--------

p.dfe-base

b.dfe-base

h3.dfe-base

h4.dfe-base

h5.dfe-base
h6.dfe-base

Research Student 19006

Kienbaum: Leading by #WePowerment

Onze missie: mensen en organisaties een toekomst geven. De empowerment van mensen staat bij ons centraal. Veranderingen kunnen succesvol worden beheerst als individuen verantwoordelijkheid nemen en zich toewijden aan levenslang leren en organisaties de kracht van de geïndividualiseerde gemeenschap onderkennen. 

People

Kienbaum Groep

Kienbaum was het eerste consultancybureau in Duitsland en is het enige ‘People & Organization’ bureau van Europese origine. Op het gebied van Executive Search, NewPlacement, Management Audits/Assessments, Interim, Board Advisory & Education en HR Consultancy hebben wij samen met onze opdrachtgevers vele successen geboekt.

Kienbaum Nederland

In de al meer dan 15 jaar dat Kienbaum actief is op de Nederlandse markt, hebben we duurzame relaties ontwikkelt met zowel kleine als grote multinationals, familiebedrijven, VC/PE en digitale StartUps/ScaleUps. Het kantoor in Amsterdam is een ambitieuze, dynamische, informele, gezellige en groeiende omgeving, toegewijd om onze kandidaten en klanten een ervaring van wereldklasse te bezorgen. Wij geloven dat wij door onszelf te blijven ontwikkelen (Learn4Life) en door samen te werken binnen onze eigen organisatie, we onszelf en onze partners sterker maken.

Red

Voor meer informatie kijk op:

>         www.kienbaum.nl

>         www.kienbaum.com

De Positie

Als Research Student zal je helpen bij Executive Search projecten en andere gebruikelijke evaluatie en business development projecten, rapporterende aan de Office Manager. De positie is voornamelijk administratief (data invoeren, semi-automatisch) maar ook markten in kaart brengen, kandidaten identificatie, etc. Hoe meer ervaring je hebt bij ons, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt. Ook studenten worden bij ons gecoacht en krijgen de kans zich te ontwikkelen.

Locatie:

>         Amsterdam

De ideale kandidaat

Wij zoeken een zelfstandige en nieuwsgierige student die in oplossingen denkt en creatief is in het vinden van zijn of haar weg op het internet en/of andere gegevensbronnen. Je bent in de gelegenheid om minimaal 12 uur tot 24 uur per week te werken, afhankelijk van je beschikbaarheid. Wij zijn flexibel en als jij een drukke (studie) periode hebt dan kun je daar je werkschema op aanpassen. De positie van de student kan uiteindelijk veranderen in een fulltime Associate-rol bij Kienbaum en kan de start zijn van een internationale carrière binnen de Kienbaum groep.

Ervaring & Achtergrond

>         Studie richtingen (Master): Data Science, Business, Marketing, Psychologie , Engineering, Computer Science of gelijkwaardig.

>         Nationaliteit: EU.

>         Een voorkeur voor studenten met 1-3 jaar relevante werkervaring in studentenbanen of startersbanen en een basiskennis van bedrijfs- en organisatiestructuren, ofwel de leergierigheid om erover te leren.

>         Bewezen onafhankelijk en zelfstandig te zijn. In het buitenland hebben gewoond of gestudeerd hebben, is een pluspunt.

>         Ervaring als een researcher, commerciële ervaring in een internationale omgeving of ervaring in een HR omgeving is tevens een plus.

>         Ervaring in het gebruik met MS Office computer programma’s (Outlook, Excel, Word en PowerPoint) is een must!

Competenties/vaardigheden:

>         Kritische en nieuwsgierige mind-set

>         Snel en grondig, met een hoge werkstandaard

>         Vermogen om te prioriteren en multi-tasken

>         Flexibel en aanpassingsvermogen

>         Proactief, in communicatie en initiatief

>         Gemotiveerd en enthousiast

>         Vermogen om zowel in een team als individueel te werken

>         Kennis van computers

>         Gevoel voor humor, houden van een geintje en soms wat gek zijn een pré

Talenkennis:

>         Vloeiend in Engels en Nederlands. Extra talen zoals Duits en/of Frans zijn een pluspunt.

Geïnteresseerd?

Als je interesse hebt, stuur dan je CV in, in Word via www.kienbaum.nl - project ‘Research Student’, referentienummer 19006.

Contact persoon: Sanne Akkerhuis, te bereiken via amsterdam@kienbaum.nl en/of +31206971410.BuildDate: Tue Jun 13 2017 18:09:08 GMT+0200 (CEST)