Kienbaum
  

Apply For This Position

Opportunity:Senior Associate (20004)
Location:Amsterdam, the Netherlands

--------DO NOT REMOVE--------IF REMOVED EMBEDDED WILL STOP WORKING IN INTERNET EXPLORER--------

p.dfe-base

b.dfe-base

h3.dfe-base

h4.dfe-base

h5.dfe-base
h6.dfe-base

Senior Associate (Executive Search+)

Wij geven mensen en organisaties een toekomst. Dat is onze missie. Mensen maken organisaties succesvol. Met deze overtuiging verbinden wij mensen met organisaties en bewegen wij mensen binnen organisaties en daar buiten.

Voor ons kantoor in Amsterdam, zijn wij op zoek naar versterking in de uitvoering van voornamelijk Executive Search projecten met de mogelijkheid later te groeien in vakgebieden als assessments, outplacement en andere HR gerelateerde services. Ons kantoor kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en service gerichtheid alsook middels het informele karakter, teamsprit en ruimte voor humor. We zijn dan wel een van origine Duits familiebedrijf maar met een jonge dynamische cultuur, de ene dag in pak en de andere dag op sneakers, inclusief de Partners en onze jonge CEO.

Voor de positie van Senior Associate is gedrevenheid en motivatie net zo belangrijk als enkele jaren werkervaring in het (internationale) bedrijfsleven en te functioneren op WO-niveau. Wij staan open voor mensen met verschillende achtergrond en ervaringsniveau, affiniteit met HR is een belangrijk pre. Conscientieus en snelheid is een niet altijd hand in hand gaande combinatie maar dat is wel wat we vragen. Belangrijk is dat jij minimaal beschikbaar bent voor 4 dagen per week, met een flexibele instelling en een flinke dosis intelligentie, nieuwgierigheid en leergierigheid.

De Senior Associate zal zich in eerste instantie richten op werkzaamheden die verband houden met Executive Search. Taken en verantwoordelijkheden zijn onder meer deelnemen aan klanten briefings, schrijven van voorstellen en opdrachtdefinities, mede bepalen van de search strategie en vervolgens deze uitvoeren. In kaart brengen van de markt en samenstellen van 'target companies', identificeren van potentiele kandidaten en deze beoordelen aan de hand van de functie-eisen. Eerste contact leggen met kandidaten en eerste screening alsook mee interviewen. Verder ondersteunen bij business development met 'market intelligence'. Het (in concept) voorbereiden van verschillende documenten (Eng/NL) zoals bijvoorbeeld advertenties, presentaties, functieprofielen, opdrachtomschrijvingen, voortgangsrapportages en kandidatenrapporten maakt ook onderdeel uit van de rol

De invulling van de rol kan zich ontwikkelen naar een hybride vorm gecombineerd met een van onze andere HR-gerelateerde diensten in onze portefeuille (coaching, assessment, NewPlacement, etc).

Profiel van de ideale kandidaat

  • Minimaal 3-4 jaar werkervaring in een professionele, internationale omgeving in HR gerelateerde rollen, accountmanagement of customer service rollen.
  • HBO- of WO-opleiding. Functionerend op WO-niveau.
  • Energiek met een "can-do" mentaliteit en voelt je thuis in een internationale omgeving.
  • Contentieus, kritisch, nieuwsgierig, proactief flexibel en adaptief.
  • Je kunt goed prioriteiten stellen en je vindt wel lekker om af en toe onder tijdsdruk te werken.
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken.
  • Communicatief sterk in woord en geschrift in Nederlands en Engels.
  • Vaardig in Office365, databases en gebruik van Social Media (LinkedIn etc.).
  • Woonachtig in de omgeving van Amsterdam.
  • Humor en een beetje gek vinden we niet erg ;-)

Inhoudelijke thema's rondom leiderschap die ons bezighouden zijn o.a. Digitalisering, NewWork, Diversiteit en Corporate Governance. Als organisatie zijn we zelf constant in beweging en voortdurend op zoek om zaken beter, sneller en efficienter te doen. Digitalisering en slimmer maken van onze processen spelen daarbij een belangrijke rol. Jouw bijdrage en ideeen daaromtrent zijn van harte welkom.

De functie staat open voor iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel. Wij bieden je een uitdagende, zelfstandige en brede functie in een hoogopgeleide en internationale werkomgeving met een prettige, informele en tegelijk professionele werksfeer in een modern kantoor (incl. sportschool!). Locatie Amsterdam Arena.

Interesse? Reageer via onze website www.kienbaum.nl op vacature Senior Associate (Executive Search+) (20004). Diploma- en referentie check alsook een assessment maken onderdeel uit van de procedure.

 

 BuildDate: Tue Jun 13 2017 18:09:08 GMT+0200 (CEST)